Vanzare apartament 2 camere

Apartament 2 camere

Preț de vânzare

123,000

Aviatorilor ,București Arată pe hartă

ID: 38362

Detalii proprietate


Anul construcției : 1977 - 1990
Număr camere : 2
Suprafața utilă : 75m²
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Număr băi : 1
Număr balcoane : 1 (- mp)
VIB & Partners Real Estate va prezinta spre vanzare un apartament de 2 camere transformat din 3 camere, situat pe Bulevardul Mihalache, Barbu Delavrancea, Kiseleff.
Blocul in care se afla apartamentul este stradal, cu intrare din bd. Mihalache, avand avantajul unei pozitii deosebite: acces catre mijloace de transport metrou si autobuz, supermarket-uri, scoli, centre medicale, banci, parcul Kiseleff, aflate in imediata vecinatate - la o distanta de 5-10 minute de mers pe jos.  Zona beneficiaza si de linistea strazilor cu case si vile din apropiere si de Parcul Herastrau, locul ideal pentru plimbare, sport sau relaxare.
Apartamentul se afla la etajul 4 (din 9), are vedere spre bulevardul Mihalache si o suprafata de 65 mp.
Apartamentul care initial a fost compus din 3 camere decomandate, a fost recompartimentat prin unirea a 2 camere alaturate, rezultand astfel un living mare si luminos de circa 24 mp, cu acces la balconul intins pe toata lungimea apartamentului. Dormitorul are suprafata de 16 mp si are deasemenea acces la balcon.
Apartamentul este renovat, cu finisaje si mobila de calitate superioara (Mobexpert), fiind eliberabil in scurt timp. Poate deveni rapid un camin placut sau o buna investitie pentru inchiriere!
Pentru informatii si vizionari va astept cu placere.
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări.

Vanzare apartament 2 camere
Număr camere: 2
123,000
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon