Apartament de 2 camere de vanzare Stefan Cel Mare !

Apartament 2 camere

Preț de vânzare

140,000

Unirii ,București Arată pe hartă

ID: 36800

Detalii proprietate


Anul construcției : 1977 - 1990
Număr camere : 2
Suprafața utilă : 75m²
Etaj : 1
Compartimentare : Semidecomandat
Număr băi : 2
Număr balcoane : 1 (- mp)
"O casă reprezintă oricare patru pereți care încadrează persoana potrivită", dar cum ar fi ca și locuința să fie exact cea potrivită pentru nevoile tale? Astfel, aruncă o privire în portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata șansa de a-ți găsi liniștea într-un nou cămin.
Vă propunem spre vanzare apartament în zona Stefan Cel Mare, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locație liniștită, cu o istorie bogată si un aer boem ce aduce aminte de vârsta de aur a Bucureștiului – perioada interbelică, moment în care tradiția si modernitatea s-au contopit în formarea micului Paris.
Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la etajul 9, finisat după standarde înalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, așa că ia-ți hainele și vino în noul tău ACASĂ. Veți găsi aici camere cu pat de mijloc/ canapea extensiblă, baie - cada și o bucătărie mobilată și utilată. Apartamentul este semidecomandat, spațios, având o suprafață totală de 78 mp, perfect pentru serile liniștite în familie, departe de grijile cotidiene, dar și pentru conceptul de Work from Home prea bine întâlnit în această perioadă. Totodată, suprafața balconului este de 3 mp, potrivit pentru un mic dejun /o cafea savurată dimineața, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afară, stai liniștit, apartamentul dispune de sistem de termoficație, cu posibilitatea de a se pune centrala proprie și aer condiționat.
Zona dispune de acces rapid și facil către polii de business ai Capitalei, precum și către punctele de interes, mijloace de transport în comun ( statia de metrou Obor se afla la doar 270 de metrii fata de bloc ), Gradinita "Bell", Scoala Gimnaziala Maica Domnului, Parcul Obor, Mega Image, SuperMercato, și restaurante. Zonă liniștită cu trafic redus, ferită de aglomerația urbană prea bine cunoscută.
Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.
Doriți mai multe informații? Suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți cea mai bună casă pentru familia dvs.
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări.

Apartament de 2 camere de vanzare Stefan Cel Mare !
Număr camere: 2
140,000
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon