Apartament 2 camere 51m² în București

Apartament 2 camere

Preț de vânzare

67,000

Drumul Taberei ,București Arată pe hartă

ID: 22445

Detalii proprietate


Anul construcției : 1977 - 1990
Număr camere : 2
Suprafața utilă : 51m²
Etaj : Parter / 8
Compartimentare : Semidecomandat
Număr balcoane : 1 (4 mp)
Locuri de parcare : 1
Starea apartamentului: Excelent
Dotări Centrală proprie Aer condiționat Ferestre termopan Videointerfon Lift
Geamurile catre est. Curent trifazic 19 kw. Circa 55 mp utili, inclusiv balconul. Este construit cu avize, proiect si receptie de la primaria sectorului 6. Baie cu geam cada din fonta. Deschidere vizuala, verde si liniste.
Centrala termica electrica 25 kw, inclusiv boiler 50 l, ambele Ferolli. Toata instalatia electrica pentru zona trifazica este executata in cupru. Instalatia este pregatita pentru plita si cuptor electric in caz ca se doreste renuntarea la aragazul clasic. Toata instalatia apartamentului, apa rece/calda, calorifere, executata cu tevi din cupru. Boilerul are doua surse de alimentare cu apa rece, din coloanele aferente bucatariei si baii. Spatii de depozitare, cu dulapuri inzidite. Faianta, gresie, parchet, geamuri termopan.Izolat in interior, toti peretii exteriori. Inclusiv, tavanul subsolului aferent apartamentului.Loc de parcare ADP ce se poate transfera.Las toate perdelele, draperiile, aerul conditiona, televizorul fixat pe suport din tavan. Detin titlu de proprietate pentru terenul aferent. Actele de vanzare sunt pregatite. Pretul de 67000e e valabil nemobilat. Pentru alte variante discutam la fata locului.
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări.

Apartament 2 camere 51m² în București
Număr camere: 2
67,000
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon