Apartament 1 cameră 26m² în București

Garsonieră

Preț de vânzare

44,000

Centru ,București Arată pe hartă

ID: 16015

Detalii proprietate


Anul construcției : < 1977
Număr camere : 1
Suprafața utilă : 26m²
Etaj : Parter / 4
Compartimentare : Semidecomandat
Număr băi : 1
Starea apartamentului: Decent
Dependințe: Boxă
Dotări Aer condiționat Ferestre termopan Mobilat
Parter inalt, cu vecini si dedesubt, cu vedere catre gradina blocului, nu stradal, fara zgomot de trafic. Se afla intr-un bloc vechi dar solid (dar FARA RISC SEISMIC), a fost cumparata cu credit ipotecar, achitat. Camerele sunt inalte si racoroase vara, iar camera este luminoasa.
Spatiul este de aproape 27 mp UTILI, adica o camera, un hol, o chicineta si o baie. Garsoniera necesita renovare si modernizare. In acte exista si o boxa compartimentata, dar neamenajata (cu geam) la demisol. Incalzirea in garsoniera se face cu centrala DE BLOC pe gaze (comuna celor doua blocuri din curte), apa calda tot timpul.
Blocul este mixt, scara blocului a fost renovata, exista interfon. Garsoniera se vinde utilata si partial mobilata. Este practica, ideala pentru un student sau persoana in varsta, sau de inchiriat. Multe scoli si facultati in jur, acces usor la transport in comun. Metrou Iancului la 7 minute pe jos. Tot in zona: Scoala Iancului la 300 metri, Liceul Mihai Viteazul la 200 metri, Facultatea de Instalatii la 200 metri, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica la 600 metri. Zona Universitate se afla la 4 statii. ASE si Piata Romana la 4 statii.
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări.

Apartament 1 cameră 26m² în București
Număr camere: 1
44,000
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon